Point Break – Filmen för dig som gillar extremsport

Point Break – Filmen för dig som gillar extremsport

Point Break är som Robin Hood i ny tappning men filmen har egentligen ingenting med Robin Hood att göra, men grundidén för filmens huvudkaraktärer är den samma; ta från de rika, och ge till de fattiga. “The only law that matters is gravity”

Filmen är en re-make på en klassiker från 1991, med Keanu Reeves och Patrick Swayze och precis som originalet så innehåller filmen en hel del extremsport som vi gillar här på Väder24. Off-pist skidåkning, extreme snowboarding, surfing, base jumping, fallskärmshoppning, wingsuit-flygning, motocross ala nitro cirkus med mera.

En annan kul detalj med filmen är att ännu en svensk skådis har fått en filmroll i en Hollywood-rulle. Det är Matias Varela, (kanske mest känd från Snabba Cash) som fått rollen som “Grommet”. Här är en mini intervju med Matias Varela om filmen Point Break.

Den har inte fått så värst bra kritik men inget vi bryr oss om, gillar man extremsporter så är den definitivt värd att se och som bonus får man ju lite inspiration inför sportlovet.

Svensk biopremiär är imorgon den 5 februari 2016.

Point Break 2015 trailer:

Point Break 1991 trailer:

Point Break movie poster