Om V24

Om V24

Väder24 – Inte bara vackert väder.

Önskar att vi endast kunde visa vackert väder och soliga väderprognoser 24/7 men tyvärr. Vi visar korrekta väderprognoser från SMHI och yr.no. Vi är i BETAversion nu, vilket innebär att vi fortfarande utvecklar sajten. Därav visar vi vädret för färre länder och orter men vi jobbar på att lägga till fler orter och länder. Hittar ni fel på sidan, hittar inte eran ort, eller om ni vill ge förslag på vad vi kan förbättra så tveka inte att kontakta oss.

Om väderprognosen

Här på Väder24 samlar vi väderprognoser från olika källor på ett och samma ställe. Vår sökmotor hämtar väderdata från YR och SMHI. Via YR kan man se vädret för hela världen medans SMHI visar endast för norden. Videoprognoser med väderkarta kan även ses via tv4vädrets Instagram flöde. I våran blogg kan ni läsa om väder, sport, teknik, hälsa & träning m.m.

Vi vill tacka

Tack till den/hen/han/hon som skapat sol vind och vatten, höga berg och djupa hav, för det är väderlekar vävda av. (Tack till Ted G. för föregående citat) Tack till TimBL, skaparen av internet, tack till Matt M. skaparen av WordPress. Tack till colorlovers för färginspirationen, som kommer från solen och 2014 års ‘Årets färg’ kandidat; Aquadesiac på http://colourlovers.com/coloroftheyear/. Typsnittet som används är ju självklart väder relaterat. ‘Merriweather Sans’ heter det och skapades av Eben S. Tack Eben!
Den finns tillgänglig för nedladding på http://fontsquirrel.com/. Tack Erik F. för väder ikonerna. Några fler som förtjänar en länk som tack är Font Awesome, http://getbootstrap.com/, http://makeappicon.com/ och http://scripts.sil.org/OFL.
Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men kom ihåg att efter regn kommer solsken =)

Sekretesspolicy och Cookies

Om ni vill veta mer om våran sekretesspolicy eller hur vi använder kakor (cookies) här på Väder24 så hittar ni mer om det på våran sekretesspolicy sida.